KAYSERİ / DEVELİ - Müftü Numan Cebeci İmam Hatip Ortaokulu

Müftü Numan Cebeci İmam Hatip Ortaokulu

Müftü Numan Cebeci İHO Reşadiye Mah. Bilgin Cad. No. 44 Develi/KAYSERİ
Vizyon
Kuran-ı Kerim’i hıfzedip yaratılış gayesinin amacına uygun ameller yapan, önce karakter sonra kariyer anlayışına sahip, sağlam karakterli ve yüksek kariyerli bireyler yetiştiren, bilimsel değişim ve gelişimin öncüsü olan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, ümmetin ve tüm insanlığın sorunlarının bilincinde olan, bir ayağı kendi değerlerinde sabit olup diğer ayağıyla tüm dünyayı anlayabilme potansiyeline sahip; yaşama ve yaşatmaya odaklı, toplumsal dönüşümün öncüsü ve başarıyı kendine şiar edinmiş gençler yetiştiren öncü bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Okulumuz; tüm öğrencilere hitap eden kapsamlı eğitim modeliyle kaliteli eğitim vermeyi amaçlar. Hizmet kalitemizi sürekli geliştirerek öğrenciler ile velilerin talep ve beklentilerini en üst seviyede karşılamayı şiar edinir. Çok çeşitli sosyal etkinlikleri, her türlü bilimsel etkinliği gerçekleştirmeye uygun ortamları, sanat alanlarından okul ve çevre imkânları ölçüsünde azami ölçüde faydalanmak, zekâ atölyeleri ile yaparak, uygulayarak, yaşayarak öğrenme modeli çerçevesinde öğrencilerin kişisel gelişimini desteklemeye uygun alternatif sunmak. Bilginin güç olduğuna inanan, geçmişini önemseyip geleceğini planlayan; çalışkan, şahsiyetli ve sorumluluk sahibi; kendine güvenen, ilgili, bilgili ve bilinçli nesiller yetiştirmek.
...
Öğretim Şekli :Gündüz
07.30-16.30
Şehir içi minibüs ve özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Reşadiye Mah. Bilgin Cad. No:44 Develi/KAYSERİ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Develi içinde olup Develi meydanına 2 km uzaklıktadır. İl merkezine uzaklığı ise 40 km´dir.
Her yıl 20 kız 20 erkek