KAYSERİ / DEVELİ - Müftü Numan Cebeci İmam Hatip Ortaokulu

İMAM HATİP ORTAOKULUNA

MÜRACAATLAR

BAŞLAMIŞTIR.

4. sınıftan 5. sınıfa geçecek Develi ilçe merkezindeki ilkokullardan birine kayıtlı

kız ve erkek öğrencilerden okulumuzun seviye belirleme sınavına girerek kazanan

öğrenciler, örgün eğitim içerisinde, alanında

uzman ve seçilmiş hocalardan

20 kişilik sınıflarda iyi bir akademik eğitim,

Proje ortağımız, Develi İlçe Müftülüğü'nün tecrübeli ve Hâfız hocalarından da

8 kişilik sınıflarda Hafızlık eğitimi alarak bir üst öğrenime devam edebilmektedir.

ONLİNE MÜRACAAT

Veli, dilerse kendisi, dilerse ilkokul idaresi aracılığıyla

www.kayseri.meb.gov.tr/projeiho

adresinden müracaat edebilir.

MÜRACAAT TARİHLERİ

22 Mart - 7 Mayıs 2024

SINAV TARİHİ

18 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 14.00'te yapılacaktır

Müracaat edenlere giriş belgesi ulaştırılacaktır

Müracaatı aşağıdaki linkten yapabilirsiniz.

www.kayseri.meb.gov.tr/projeiho

Mrt

İlçe kapsamında yapılan denemelerde öğrencilerimiz üstün başarı gösterdiler. İlçe de sıralamaya giren öğrencilerimizi ödüllendirdik. Çam sakızı çoban armağanı ödüllerini alan öğrencilerimiz çok mutlu oldular. Başarılarının devamını dileriz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümlerini coşkuyla kutladık. Bu vesileyle şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Şbt

Okulumuzda 8.Sınıf öğrencilerimize LGS deneme sınavları sık sık yapılmaktadır. Deneme sınavlarından sonra mutlaka öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından sınav analizi yapılarak değerlendirilmektedir.

7 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 12.30 da okulumuz 8.sınıf öğrencilerinin velileriyle toplantı gerçekleştirilip, deneme sonuçları değerlendirildi. Akademik başarısı düşük öğrenci velilerimizle bire bir görüşülerek, gerekli tedbirler alındı.

Şbt

22-26 Ocak 2024 tarihleri arasında Hedef LGS Ara Tatil Kampı gerçekleştirdik. Bu kampta konu tekrarları, soru çözümleri, soru analizleri ve son günde de deneme sınavı yaparak kampımızı tamamladık. Açık büfe kahvaltı ikramlarının yapıldığı kampa 18 öğrenci katılım göstermiş olup oldukça verimli olmuştur.

Tatil günlerinde fedakarlık göstererek katılım gösteren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Yerli Malı Haftası kapsamında kutlamalar gerçekleştirdik. Öğrenci ve velilerimizin hazırladığı yiyecekler yendi. Yerli ve Milli gururumuz TOGG aracımız öğrencilerimiz tarafından incelendi. Bu güzel etkinliğin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

TEŞEKKÜRLER DEVELİ.

Okulumuz koordinesinde Develi İlçe  Meydanında Gazze yararına düzenlemiş olduğumuz Hayır Çarşısına katılım memnun etti.

Manevi olarak Develi halkının ve öğrencilerimizin kazancı hesap edilemez. Maddi olarak ise 238.236 TL para toplandı.

İsmini sayamayacağımız, öğrenci, öğretmen, din görevlileri, kurum, kuruluş, esnaf, vakıf ablalar, teyzeler hatta gözü yaşlı dedeler, neneler,

kumbarasını getiren öğrenciler maddi ve manevi destek veren herkesten, hassaten bu görev için canla başla çalışan öğrenci veli ve öğretmenlerimizden

Allah ebeden razı olsun.

Rabbim, niyetlerini kabul buyursun. Tüm mazlum ve mağdur kardeşlerimizle birlikte Gazze'li kardeşlerimizin acılarını dindirsin.

Zaferler nasip eylesin. Kudurmuş köpek gibi saldıran zalim, siyonist İsrail'i ve destekçilerini KAHHAR ismi tecellisiyle kahr-u perişan eylesin. Amîn

Ekm

Bu sene 6.sı düzenlenen Kayseri Kitap Fuarına okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz ile gezi düzenledik. Öğrencilerimizde kitap sevgisi  ve okuma bilinci oluşturmak için yaptığımız bu gezide, öğrencilerimiz kendi ilgi ve zevklerine göre kitaplar seçip aldılar. Bu yıl LGS Sınavına girecek öğrencilerimiz için de ayrıca moral ve motivasyon gezisi de oldu.

Etkinliğe katılan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz 8.Sınıf öğrencilerimiz için LGS yol haritasını belirlemek amacıyla seminer düzenlendi.

İlçemiz Rehberlik ve Araştırma Müdürlüğünden Rehber Öğretmen Mustafa Yunus KALKANLI tarafından gerçekleştirilen seminere tüm 8.Sınıf öğrencilerimiz katılım gösterdi. Oldukça verimli ve sohbet havasında geçen seminer için hocamıza teşekkür ederiz.

Eyl

"Hoş geldin alemlere rahmet PEYGAMBERİM"

"Ay doğdu üzerimize Veda tepelerinden,

Şükür gerekti bizlere ALLAH'a davetinden"

"Biz seni görmeden sevdik YA RASULALLAH"

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan Mevlid-i Nebi kutlamalarını gerçekleştirdik. Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Öğrencilerimizin hazırladığı programla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü coşkuyla kutladık.

Bu millet demokrasiyi, dayanışmayı, vatanına, bayrağına ve ezanına sahip çıkmayı 15 Temmuz 2016'tıda bütün dünyaya gösterdi. 15 Temmuz gecesi Milli İradeyi hiçe sayanlar; vatanını, ezanını ve bayrağını canından aziz bilen yüce Tük milletini hesaba katmamışlardı.

15 Temmuz 2016'daki bu millete yapılmaya çalışılan o hain DARBE girişimini UNUTMA, UNUTTURMA!