KAYSERİ / DEVELİ - Müftü Numan Cebeci İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinden Hayırda Yarışanlar Etkinliği düzenlenmiştir. Bu kapsamda toplanan gıda  ve oyuncak malzemeleri deprem bölgesine gönderilmek üzere Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim edilmiştir. Yardımda bulunan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz. Rabbim yardımlarını kabul etsin.

Mrt

Mümkün Projesi kapsamında öğrencilerimizden muhteşem bir tiyatro gösterisi. İman ve küfür mücadelesinin konu alındığı tiyatro gösterimiz, Kur'an ayetlerinden örnekler verilerek canlandırıldı. Kur'an-ı hayatımızın her alanına işlememiz gerektiği vurgulandı.

Bu güzel tiyatro gösterisinde emeği geçen öğretmenimiz Mihriban YİYA'ya ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz. Emeklerine sağlık.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve 18 Çanakkale Zaferinin yıldönümlerini coşkuyla kutladık. Bu vesileyle şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Mrt

Öğrencilerimizin tenefüslerde okuma köşelerine ilgisi her geçen gün artıyor. Burada bulunan kitap ve dergiler ilgiyle okunuyor.

Mrt

Okulumuzda Hitabet ve Meslekî Uygulama dersleri kapsamında öğrencilerin İmam Hatiplik, Müezzinlik, Vaizlik ve Kur'an Kursu Öğreticiliği uygulamaları meslek dersleri öğretmenlerinin etkin katılımıyla planlanıp, uygulanmaktadır. Bu kapsamda Öğle ve Cuma namazları öğrencilerle cemaat halinde kılınmaktadır. Öğrencilerimiz İmam Hatiplik, Müezzinlik, Hitabet gibi görevleri uygulamalı olarak gerçekleştirmektedir.

Öğle namazları öncesi depremde hayatını kaybedenler için Yasin-i Şerif okunmaktadır. Bu vesileyle depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralananlara acil şifalar dileriz. Rabbim bir daha böyle acılar göstermesin. Amin

Mrt

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı için sene başında oluşturulan Akademik Takip Komisyonu toplantısını gerçekleştirdik. Her branştan öğretmenlerimizin katıldığı komisyon öğrencilerimizin akademik durumlarını tek tek ele aldı. Başarıyı artırmanın yolları müzakere edildi. Özellikle 7.sınıf öğrencilerimizin de LGS ye hazırlanması hususu da görüşüldü. 2 yıl koordinatör öğretmen olarak Türkçe Öğretmeniz Mahmut KALE'nin olması kararlaştırıldı.

Mrt

7 Mart 2023 Salı günü Okulumuz deneme takvimi çerçevesinde 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik ilçe geneli LGS deneme sınavını gerçekleştirdik. Deneme Sınavına ilgi yoğundu. 22 Sekizinci sınıf öğrencimizin tamamı sınava katıldı. Başarılarının devamını dileriz.

Mrt

İlçe Müftülüğü ile öğrencilerimizin bilgi beceri ve yetkinliklerinin geliştirilmesine yönelik işbirliği protokolü gerçekleştirildi.

Ock

Develi Kaymakamımız Sayın Mehmet TUNÇ, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet CABBAR ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat TOPRAK, okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmen ve 8.Sınıf Öğrencilerimizle sohbet ettiler. Ali Fuat BAŞGİL'in "Gençlerle Başbaşa" kitabını hediye eden protokol, Kur'an Kursumuzu da ziyaret edip öğrenci ve hocalarımızla sohbet ettiler.

Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ock

Tem

2022 LGS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI. ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILARI BİZLERİ ÇOK SEVİNDİRDİ. BU BAŞARIDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZİ, ÖĞRETMENLERİMİZİ, VELİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ. ÖĞRENCİLERİMİZE DE YENİ OKULLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.